Компания

Kompanija

Koreni današnje organizacije „Europlast Dinić“ doo datiraju još iz davne 1965. godine kada je na lokaciji današnje firme započela sa radom zanatska radionica koja je vremenom evoluirala i od 22.02. 1991. godine počela da posluje kao samostalna plastičarska radnja „Europlast“.

Kako su zahtevi vremenom postajali složeniji i kako je „Europlast“ svoje prisustvo sa domaćeg počeo da prenosi i na tržišta zemalja u okruženju, odlukom osnivača 11.02.2012. godine došlo je do promene pravne forme. Nekadašnji SZR „Europlast“ prerasta u Preduzeće za proizvodnju, trgovinu, turizam i usluge „Europlast Dinić“ doo.

Sa preko 6 decenija tradicije, „Europlast Dinić“ doo je lider na tržištu u preradi plastičnih masa. Brend „Europlast“ je prepoznatljiv po vrhunskom kvalitetu, konkurentnim cenama, savremenom dizajnu, bogatom asortimanu robe iz oblasti:

  1. Plastičnih (fluidterm) cevi i pribora u rasponu od 1/2″ – 2″
    Fluidterm program je namenjen za javno, privatno i industrijsko vodosnabdevanje, za hladnu i za toplu vodu, kao i za higijensko sanitarnu vodu. Može se koristiti u instalaciji za razvod vazduha pod pritiskom, za transport pijaće vode, protok prehrambenih tečnosti kao i za instalaciju centralnog grejanja (podno i radijatorsko grejanje) i rashladnih sistema, kao i sistema instalacije u hemijskoj industriji. Naša ponuda je koncipirana shodno vašim potrebama, pa se naš proizvodni program izrađuje u pet boja: beloj, zelenoj, sivoj, tamno plavoj i svetlo plavoj a sve pod motoom „NOVI CEVOVOD ZA NOVI VEK“

  2. Kompresionog fitinga u rasponu od 1/2″ – 2.5″
    Po pitanju proizvodnje kompresionog fitinga, kompanija Europlast Dinić je lider kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Jako smo ponossni na činjenicu da smo jedini proizvođači kompresionog fitinga, koji imaju kompletnu i zaokruđenu ponudu svih dimenzija.

  3. Kupatilske galanterije (toalet daske, ogledala, police)
    Bezbroj zadovoljnih korisnika i kupaca naše kupatilske galanterije je opravdalo našu tvrdnju da „LEPŠE SE VIDI U OGLEDALU EUROPLASTA“

Pod sloganom „JEDAN SAVET! KVALITET NA PRVOM MESTU!“ kompanija Europlast Dinić doo sprovodi svoje poslovanje na trenutnoj lokaciji, u Naselju Nikola Tesla, opština Niška Banja, ul. Zaplanjska 43, na prostoru od 970 kvm, u čiji sastav ulazi: Proizvodni pogon, magacij 1, magacin 2 i upravna zgrada i komercijala. Svoj rad je zasnovala na najmodernijoj tehnologiji, sa tzv. eco mašinama (štedljivim i ekološkim) kojima ni na koji način ne utiče štetno na svoju okolinu i okruženje.

Da bi osigurala stalan kvalitet svoje proizvodnje i samih proizvoda „Europlast Dinić“ doo je počev od 2007. godine organizovala svoj rad po sistemu menadžmenta kvaliteta SRPS ISO 9001:2015 i SRPS ISO 14001:2015, a od 2015. godine i po sistemu SRPS OHSAS 18001:2008, što potvrđuje da organizacija pored velikog ulaganja u kvalitet poseduje i visoku svest o neophodnosti očuvanja životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu svih zaposlenih.

Te iste 2007. godine, u okviru Europlast grupe počinje sa radom i naša druga firma Europlast plus doo. Europlast plus doo se bavi veleprodajom svog dobroprepoznatog proizvodnog asortimana, ali se u isto vreme bavi i uvozom kvalitetnijih sirovina, poreklom iz EU, koje učestvuju u izradi najkvalitetnijih PVC profila.

Jedno je sigurno: Novi Europlastovi proizvodi osvjajaju tržište!!!